Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Concise Dutch Grammar

0
Beknopte Engelstalige grammatica van het Nederlands voor beginnende leerders Nederlands met een selectie van belangrijkste grammaticale onderwerpen en regels, voorzien van voorbeelden en oefeningen.

In het boek worden Engelse zinsbouw, woordvorming, werkwoordsvervoeging en andere grammaticale onderwerpen toegelicht aan de hand van wat in het Nederlands anders is en op welke manier. Voorbeeldzinnen worden steeds vertaald in het Engels. Dat gebeurt zo letterlijk mogelijk, zodat duidelijk wordt hoe betekenissen van woorden en zinnen vorm krijgen in het Nederlands.

In de bijlagen van het boek staan onder andere vervoegingen van hebben en zijn, de belangrijkste onregelmatige werkwoorden en getallen. De bijlage bevat ook antwoordsleutels bij de oefeningen. Het leermiddel is niet meer verkrijgbaar via de uitgever. Daarom verwijzen we naar de bibliotheekcatalogus.

brochure met rode en grijze tegels erop

Kenmerken

Doelgroep
Anderstaligen
NT2
Domein
Taal
Thema's
Grammatica
Vorm
Volledig op papier
NT1 niveau
Niet van toepassing
NT2 niveau
A1
A2
Digitaal niveau
Niet van toepassing
Rekenniveau
Niet van toepassing
Soort
Aspect(en) van domein
Ondersteuning voor leerders
Antwoordsleutels
Uitleg bij oefeningen
Omvang
Boek
Aanbieder
Noordhoff Uitgevers B.V.
Kosten
Niet gratis

Beoordeling

Jouw beoordeling

brochure met rode en grijze tegels erop

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren beoordelingen op onder meer spam. Lees in de gebruiksvoorwaarden over de richtlijnen om een reactie te plaatsen. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.