Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Delftse Methode - Nederlands voor buitenlanders

0
Deze methode voor anderstaligen bevat 42 lessen die cursisten van niveau 0 naar A2 brengen. Deze herziene editie bevat volledig nieuwe teksten en oefeningen, aangepast aan ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving. Cursisten kunnen zelfstandig aan de slag.

In de cursus komen circa 2200 belangrijke Nederlandse woorden en woordvormen aan bod. Cursisten oefenen met lezen, luisteren, spreken en schrijven. Het materiaal bevat ook oefeningen en toetsen met automatische feedback. De cursus is een vervolg op Delftse Methode - Basiscursus 2. De cursus bestaat uit een online platform, een papieren tekstboek en woordenlijsten. De lessen worden in 27 talen ondersteund.

map en tablet

Kenmerken

Doelgroep
Basisvaardigheden algemeen
Domein
Taal
Inburgering
Thema's
Nederladse taal
Lezen
Schrijven
Spreken
Luisteren
Woordenschat
Vorm
Volledig digitaal
Volledig op papier
NT1 niveau
Niet van toepassing
NT2 niveau
A1
A2
Digitaal niveau
Niet van toepassing
Rekenniveau
Niet van toepassing
Soort
Methodisch
Ondersteuning voor leerders
Antwoordsleutels
Helpdesk
Uitleg bij oefeningen
Voorleesfunctie
Ondersteuning voor begeleiders
Handleiding
Instructievideo's
Voortgang volgsysteem
Omvang
Online leeromgeving, tekstboek en woordenlijsten
Aanbieder
Boom uitgevers
Kosten
Niet gratis

Toegang

Aan deze programma’s kunnen maximaal 20 bibliotheken meedoen. Interesse? Neem dan contact op met Stephanie Verhagen. Geef hierbij ook het aantal verwachte deelnemers door. Je krijgt dan via de KB activatiecodes die je kunt uitdelen aan de deelnemers. Dit kan ook telefonisch of per mail.

Uit ervaring weten we dat het inrichten van de dienstverlening rondom dit pakket veel tijd en inspanning vraagt. Daarom geldt als voorwaarde voor deelname dat er, maximaal 3 maanden nadat de bibliotheek toegang heeft gekregen, minimaal 10 accounts actief zijn. De bibliotheek dient zich dus echt te committeren. Verder geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus wees er snel bij! Als je ons al een mail had gestuurd, hoef je dat niet nogmaals te doen. Geef dan nog wel het gewenste aantal activatiecodes door.

Beoordeling

Jouw beoordeling

map en tablet

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren beoordelingen op onder meer spam. Lees in de gebruiksvoorwaarden over de richtlijnen om een reactie te plaatsen. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.