Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Lees en schrijf! Taal op je werk

0
Met dit online programma oefenen leerders met lezen, schrijven en spelling in werk gerelateerde situaties en krijgen deelnemers lees- en schrijftips. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het loonstrookje lezen, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven.

Bij het programma wordt een YouTube-serie aangeboden. In 12 afleveringen spreekt Dieuwertje Blok met mensen die moeite hebben (gehad) met lezen en schrijven. Ze hebben ervaren hoe dat is op hun werk en vertellen wat ze hebben gedaan om beter te lezen en schrijven en hoe het nu met ze is. Daarnaast is een papieren werkboek met oefeningen beschikbaar. Het programma ondersteunt leerders bij het zelfstandig doorlopen van de oefeningen. De voortgang wordt bijgehouden in een volgsysteem. Na succesvolle afronding van het programma, ontvangen leerders een certificaat. Het programma is onderdeel van een uitgebreide serie, Lees en Schrijf!, voor het oefenen met taal. Deze is toegankelijk via het oefenportaal Oefenen.nl.

Vrouw hangt briefje aan wand in magazijn

Oefenen.nl
Landelijk ingekocht

Toegang

Op Oefenen.nl kan men oefenen met taal, rekenen, computer & internet, omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en meer. Het Basispakket dat de KB heeft ingekocht voor bibliotheken omvat 35 programma's, verdeeld over diverse thema's. Daarnaast zijn er bonusprogramma's van Steffie en

Beoordeling

Jouw beoordeling

Vrouw hangt briefje aan wand in magazijn

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren of jouw beoordeling aan de richtlijnen voldoet. Lees meer hierover in de gebruiksvoorwaarden, in onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegegevens.

Leverancier: Oefenen.nl
Website: