Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

LINK 0-A2

0
Een uitgebreide zelfsturende digitale methode voor het leren van de Nederlandse taal met automatische feedback. De methode bevat onder andere een taalcursus, toetsen, grammaticatool en een uitspraaktrainer. De thema's sluiten aan bij het dagelijks leven.

De methode maakt gebruik van praktijkgericht leren door theorie direct te koppelen aan de dagelijkse praktijk. Het bevat ook lesideeën, docenteninstructies, woordenboek NT2 en vertalingen. Daarnaast is er een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk. De docent kan cursisten op groepsniveau en individueel niveau toegang geven tot het materiaal. Dit maakt het mogelijk te differentiëren, lessen te arrangeren en extra oefeningen in te zetten.

Bekijk de bibliotheekpagina van Boom handleidingen, FAQ en meer.

Link, beeldschermafbeelding

Kenmerken

Doelgroep
Laag- en middelbaar opgeleiden
Domein
Taal
Inburgering
Thema's
Boodschappen doen
Eten
Openbaar vervoer
OV
In en om het huis
Dokter
Vrije Tijd
Bibliotheek
Werk zoeken
Kinderen
School
Gein
Humor
Op reis
Bewegen
Vorm
Volledig digitaal
Volledig op papier
NT1 niveau
Niet van toepassing
NT2 niveau
A1
A2
Digitaal niveau
Niet van toepassing
Rekenniveau
Niet van toepassing
Soort
Methodisch
Ondersteuning voor leerders
Antwoordsleutels
Uitleg bij oefeningen
Voorleesfunctie
Ondersteuning voor begeleiders
Handleiding
Helpdesk
Instructievideo's
Voortgang volgsysteem
Webinars
Omvang
Online oefenprogramma en werkboek
Aanbieder
Boom uitgevers
Kosten
Gratis - landelijk ingekocht

Toegang

Aan deze programma’s kunnen maximaal 20 bibliotheken meedoen. Interesse? Neem dan contact op met Stephanie Verhagen. Geef hierbij ook het aantal verwachte deelnemers door. Je krijgt dan via de KB activatiecodes die je kunt uitdelen aan de deelnemers. Dit kan ook telefonisch of per mail.

Uit ervaring weten we dat het inrichten van de dienstverlening rondom dit pakket veel tijd en inspanning vraagt. Daarom geldt als voorwaarde voor deelname dat er, maximaal 3 maanden nadat de bibliotheek toegang heeft gekregen, minimaal 10 accounts actief zijn. De bibliotheek dient zich dus echt te committeren. Verder geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus wees er snel bij! Als je ons al een mail had gestuurd, hoef je dat niet nogmaals te doen. Geef dan nog wel het gewenste aantal activatiecodes door.

Beoordeling

Jouw beoordeling

Link, beeldschermafbeelding

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren beoordelingen op onder meer spam. Lees in de gebruiksvoorwaarden over de richtlijnen om een reactie te plaatsen. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.