Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Start!-krant

0
Een krant voor mensen die moeite hebben met lezen. Het taalgebruik in de krant is eenvoudig, maar niet kinderachtig. De informatie wordt altijd stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met foto's en illustraties.

De krant bevat een mix van nieuws en entertainment in een kleurige, overzichtelijke vormgeving. De zinnen zijn kort. Moeilijke woorden worden waar mogelijk vermeden of verklaard in een woordenlijst.
Docenten, activiteitenbegeleiders, logopedisten en remedial teachers gebruiken de Start!-krant ook als werkmateriaal. Voor hen is er, bij afname van minimaal 2 exemplaren per maand, een gratis digitale lesbrief.

Kosten

Abonnementen: 1 krant per maand € 80,-; 2 kranten per maand € 76,50 per stuk; 15 kranten per maand € 40,00 per stuk; 25 kranten per maand € 37,00 per stuk; 50 kranten per maand € 32,00 per stuk; 100 kranten per maand: € 30,00 per stuk.

krant

Kenmerken

Doelgroep
Basisvaardigheden algemeen
Domein
Taal
Thema's
Nieuws
Entertainment
Vorm
Volledig digitaal
Volledig op papier
NT1 niveau
Niet van toepassing
NT2 niveau
A2
B1
Digitaal niveau
Niet van toepassing
Rekenniveau
Niet van toepassing
Soort
Aspect(en) van domein
Ondersteuning voor leerders
Uitleg bij oefeningen
Ondersteuning voor begeleiders
Handleiding
Omvang
Maandelijks een nieuwe krant
Aanbieder
Eenvoudig communiceren
Kosten
Niet gratis

Toegang

Beoordeling

Jouw beoordeling

krant

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren beoordelingen op onder meer spam. Lees in de gebruiksvoorwaarden over de richtlijnen om een reactie te plaatsen. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.