Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Basistraining voor HBmT-coördinatoren

Datum: 22 november 2023
Tijd: 10:00 tot 15:30
Locatie : Utrecht
Hoe organiseer je taalcoaching, zoals een-op-een taalcoaching of taalcoaching in groepjes, op een slimme manier? Tijdens deze basistraining vorm je je een volledig beeld van de belangrijkste aspecten van een taalcoachproject: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Je leert hoe je dit kunt aanpakken en welke keuzes je hierin kunt maken.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

De belangrijkste aspecten van een taalcoachorganisatie komen aan bod: het fundament, het werkproces en de ondersteuning van vrijwilligers. Uit welke bouwstenen is een succesvolle taalcoachorganisatie opgebouwd? Hoe positioneer je je als coördinator naast het formele onderwijs, zoals de inburgering? Hoe kan je zo doelgericht en effectief mogelijk werken? Met oog voor jouw specifieke situatie, want elk project is er één en elke coördinator is er één.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor coördinatoren van organisaties die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.