Bibliotheekplaza 2024: ik en jij komen verder als wij

Datum: 31 oktober 2024
Tijd: 09:30 tot 17:30
Locatie : Amare, Den Haag
Bibliotheekplaza is een jaarlijks event voor bibliotheekprofessionals, georganiseerd door Probiblio. Een inspirerend en verrassend congres voor iedereen die betrokken is bij de toekomst van bibliotheken. Het doel van de dag is om inspiratie van buiten de branche op te doen over een actueel onderwerp binnen onze branche en om elkaar te ontmoeten.
Inhoudsblok

Het thema is dit jaar: ‘Ik en jij komen verder als wij’. Ik is uit en wij is in. Steeds meer mensen stappen uit hun bubbel en stappen die van een ander binnen. Tijdens Bibliotheekplaza 2024 kijken we samen hoe we verder komen. Als wij zien we meer, weten we meer en kunnen we meer kansen creëren en benutten. We nodigen je uit om jouw eigen wij te ontdekken!

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website www.bibliotheekplaza.nl.