De bibliotheek en nieuwe kansen

Datum: 5 oktober 2021
Tijd: 10:00 tot 12:00
Locatie: Online
Leven Lang Ontwikkelen biedt kansen voor de bibliotheeksector. Zeker in deze periode is de arbeidsmarkt sterk in beweging. Nog meer mensen gaan op zoek naar werk. JobOn neemt je mee in de veranderende wereld en de rol van bibliotheken in het oppakken van een groot maatschappelijk vraagstuk.
Inhoudsblok

In 2021 zijn er 4 startmomenten voor bibliotheken die willen starten met de methodiek van JobOn:

• dinsdag 2 februari 2021
  • dinsdag 18 mei 2021
  • dinsdag 31 augustus 2021
  • dinsdag 5 oktober 2021 (meer info en aanmelden)
    10.00 - 12.00 uur (online)
JobOn - logo

Deze sprekers vertellen over de volgende onderwerpen:

• Stephanie Verhagen (KB) - ontwikkelingen en trends bij bibliotheken.
  • Pieter Vermeer (JobOn) - JobOn, toekomstvisie, nieuwe dienstverlening bibliotheken.
  • Inge Laagewaard (JobOn) - toelichting pilot bibliotheken en JobOn-toolkit.
  • Deelnemer/ervaringsdeskundige pilot 2021 - een collega uit de vorige pilot vertelt over de ervaringen en opgedane inzichten voor de bibliotheek.
  • Wendy Goudzwaard (loopbaancoach en -trainer) - inzicht in de veelzijdigheid van solliciteren anno nu. Wat zijn de thema's waar werkzoekenden aan moeten werken? In 15 minuten benoemt ze de belangrijkste aandachtspunten en tips als je vanuit de bibliotheek gaat werken met de nieuwe doelgroep werkzoekenden. Kijk voor meer info over Wendy op https://www.wendygoudzwaard.nl

Meer informatie over de samenwerking tussen JobOn en KB.