Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Demo MATCH

Datum: 7 november 2023
Tijd: 15:00 tot 16:00
Locatie : Online
MATCH is de nieuwe online tool voor het slim matchen van nieuwkomers en taalvrijwilligers. Als coördinator kun je met MATCH heel gemakkelijk registreren, koppelen, monitoren en rapporteren. Zodat je nóg beter vrijwilligers en nieuwkomers kunt begeleiden en zoveel mogelijk impact bereikt met je activiteiten. Wil je kennismaken met MATCH, meld je dan nu aan voor een online demonstratie.
Inhoudsblok
2 vrouwen bekijken beeldscherm

In deze online demonstratie krijg je een indruk van de functionaliteiten die MATCH biedt en hoe je met deze tool werkt. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je nieuwkomers en taalvrijwilligers registreert, een koppeling maakt en trajecten kunt monitoren. Lees meer over MATCH.
Na deze demo kun je als coördinator beoordelen of MATCH voor jouw organisatie een passende tool is.

Deze demonstratie is geschikt (en gratis) voor coördinatoren die nieuwkomers en taalvrijwilligers koppelen voor een-op-een- of groepstrajecten. MATCH is zeer geschikt voor taalcoaching aan nieuwkomers (NT2) maar is ook bruikbaar voor andere programma's waarbij vrijwilligers ondersteuning bieden aan deelnemers, zoals NT1'ers.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.