Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Digisterkerdag 2024

Datum: 18 april 2024
Tijd: 09:30 tot 16:30
Locatie : Mariënhof, Amersfoort
Het thema van de dag is: Online begint offline – mensen helpen mensen. Met dit thema richten we onze aandacht op de ondersteuning van mensen die de digitale ontwikkelingen niet kunnen bijbenen. Deze groep heeft behoefte aan meer uitleg en persoonlijke hulp, liefst op een fysieke plaats bij hen in de buurt.
Inhoudsblok
Digisterkerdag 2024, logo

Denk hierbij aan een bibliotheek of school waar zij via een cursus of lesprogramma hun digitale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Of denk aan informatiepunten waar zij met hun vragen terechtkunnen en waar ze op een prettige manier verder geholpen worden. Publieke dienstverleners erkennen dat het maatschappelijke succes van online staat of valt met een goede offline hulpstructuur, die zich nu op diverse plaatsen ontwikkelt.

Programma

Stichting Digisterker werkt aan een inspirerend en veelzijdig programma met volop kansen om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken. Dagvoorzitter is Inge Diepman. Ook komen er bevlogen sprekers aan het woord tijdens de sessies. 

Bovendien krijgt deze dag een extra feestelijk tintje, omdat Stichting Digisterker in 2024 haar 10-jarig jubileum viert!

De inloop is vanaf 09.30 uur; het programma start om 10.00 uur. Om 16.00 uur staan hapjes en drankjes klaar als afsluiting. 

De deelname is gratis. 

Meer informatie en voor-aanmelding

Klik voor het programma en voor-aanmelding via de website van Stichting Digisterker. 

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.