Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Geef je feedback over de Wsob 2022

Datum: 26 oktober 2023
Tijd: 10:00 tot 11:30
Afgelopen juli zijn de resultaten van de Wsob gegevenslevering 2022 gepubliceerd. Heb je feedback hierover die je met ons wilt delen? Sluit dan aan bij de online sessie op donderdag 26 oktober, speciaal voor bibliotheken en POI’s.
Inhoudsblok

Tussen 10.00 – 11.30 uur gaan we in gesprek over de gegevenslevering en horen we graag jullie ervaringen. Hoe ging het invullen van de vragenlijsten bijvoorbeeld? Welke suggesties heb je voor de Wsob 2023? Welke verbeterpunten? Jullie feedback nemen we mee bij het voorbereiden van de volgende gegevenslevering. 

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor de Teamssessie via dit online formulier. Kun je niet aanwezig zijn en wil je via de mail je feedback delen? Mail dan naar bibliotheekmonitor@KB.nl. Stuur deze aankondiging ook door naar andere collega’s die zich bezighouden met data. Ook van hen ontvangen we graag reacties. 

Over de Wsob 2022 

De belangrijkste uitkomsten van de Wsob 2022 lees je terug in het nieuwsbericht op Bnetwerk. De resultaten zijn in te zien in het dossier Bibliotheekstatistiek 2022, het dashboard en de infographic. De volledige datasets zijn te raadplegen onder het dashboard.  

Gegevenslevering Wsob 2022