Informatie voor het bibliotheeknetwerk

HBmT-coördinatorentraining Effectief coachen van vrijwilligers

Datum: 5 september 2023
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie : Utrecht
Hoe bouw je een goede werkrelatie op met vrijwilligers? Hoe zorg je dat zowel jij als de vrijwilliger tot zijn recht komt, zodat je ondersteuning aan anderstaligen zo goed mogelijk is? Je leert het in deze training.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

Aandacht is er voor drijfveren van vrijwilligers, die van jezelf en die van je organisatie, en hoe deze van invloed zijn op het dagelijks handelen.

In de training kijk je ook naar hoe mensen leren en hoe je ze kunt helpen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld: waar zijn mensen goed in en hoe kunnen ze dat beter benutten? Waar zijn mensen minder goed in, en moeten zij dat ook kunnen of kun je dat beter aan anderen overlaten? En hoe zeg je dat tegen vrijwilligers?

Aan bod komen:

  • Drijfveren van vrijwilligers
  • Leerproces van mensen
  • Feedback geven

Met de tips en handvatten die je tijdens deze training krijgt, kun je direct zelf aan de slag.

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor coördinatoren van bibliotheken die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.