HBmT-coördinatorentraining Effectief coachen van vrijwilligers

Datum: 13 maart 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie : Utrecht
Hoe bouw je een goede werkrelatie op met vrijwilligers? Hoe zorg je dat zowel jij als de vrijwilliger tot zijn recht komt, zodat je ondersteuning aan anderstaligen zo goed mogelijk is? Je leert het in deze training.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

Aan bod komen:

• Je ontdekt wat belangrijk is om een goede werkrelatie op te bouwen met vrijwilligers, zodat ieder zo goed mogelijk tot zijn recht komt.
  • De drijfveren van vrijwilligers, die van jezelf en die van je organisatie en hoe deze van invloed zijn op het dagelijks handelen.
  • Hoe leren mensen leren en hoe kun je ze helpen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling? Bijvoorbeeld: waar is iemand goed in? Hoe kan die persoon dat beter benutten. Waar is iemand minder goed in? Moet iemand dat ook kunnen of kun je dat beter aan anderen overlaten? En hoe zeg je dat tegen vrijwilligers?
  • Feedback geven

Met de tips en handvatten die je tijdens deze training krijgt, kun je direct zelf aan de slag.

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor coördinatoren van bibliotheken die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.