Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Het Nationale Bibliotheekcongres

Begin: 22 maart 2022 - 11:30
Einde: 24 maart 2022 - 19:00
Locatie : Assen, Eindhoven, Amersfoort
De werkconferenties over digitaal burgerschap in maart gaan door. Je kan je nog aanmelden voor een datum en locatie die jou het beste uitkomt.
Inhoudsblok

Kunnen meedoen in de digitale samenleving is sinds de coronacrisis belangrijker dan ooit. Daarvoor is vaardig en weerbaar zijn van groot belang.Tijdens de vorige editie van het Nationale Bibliotheekcongres stond het thema digitaal burgerschap centraal. We hebben toen veel kennis met elkaar gedeeld. Nu gaan we met die kennis aan de slag. Want ook voor de bibliotheeksector geldt: je leert het beste door te doen.

Beeld het Nationale Bibliotheekcongres

In werksessies zetten we niet alleen ons hoofd aan het werk, maar steken we ook onze handen uit de mouwen, gevoed door kansrijke voorbeelden uit de sector én daarbuiten. En uiteindelijk gaat hopelijk ook je hart sneller kloppen door de inspiratie die je krijgt en de mogelijkheden die je ziet.

Waar en wanneer

22 maart: De Nieuwe Kolk in Assen

23 maart: Klokgebouw in Eindhoven

24 maart: Flint in Amersfoort

Kies de datum die het best bij jou past en noteer ‘m in je agenda. Later volgt meer informatie en kun je je aanmelden. Houd er rekening mee dat het programma begint om 11.30 uur en eindigt met een drankje en een hapje.