Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Impactcommunity: Digitale Inclusie

Datum: 14 december 2021
Tijd: 13:00 tot 15:30
Locatie :
Op dinsdag 14 december van 13.00 tot 15.30 uur wordt samen met Probiblio een online sessie over impact en digitale inclusie georganiseerd. In deze bijeenkomst wordt ingegaan op de impact van de activiteiten binnen het programma Digitale Inclusie en hoe je die effecten zichtbaar maakt. Ook worden handvatten gegeven om beter te laten zien hoe Digitale Inclusie bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de bibliotheek en de maatschappelijke agenda van de gemeente.
Inhoudsblok

Inschrijven

Voor deze sessie kun je je nu al aanmelden via Biebtobieb. Deze sessie is vooral bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met de Theory of Change en/of impactmanagement. Zij worden uitgenodigd om hun collega die werkt aan digitale inclusie mee te nemen.

Over de impactcommunity

De landelijke impactcommunity sluit aan bij de leergang Impactmanagement van de KB, waarin bibliotheekprofessionals worden geholpen meer impactgericht te werken en te communiceren. Om deelnemers van de leergang blijvend van elkaar te laten leren, is nu een impactcommunity in het leven geroepen. Daartoe zijn ook twee communitymanagers aangesteld.