Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Impactcommunity: Impact Compass

Datum: 26 november 2021
Tijd: 09:30 tot 11:30
Locatie :
De eerste inspiratiesessie van de landelijke impactcommunity wordt ingevuld door Christian Ulrich Lauersen van de Bibliotheek Roskilde in Denemarken. Hij zal meer vertellen over het Impact Compass dat zij gebruiken. De online sessie is voor iedereen gratis toegankelijk.
Inhoudsblok

In zijn presentatie zal Lauersen een korte toelichting geven op de aanleiding voor en aanpak van het onderzoek in Denemarken dat ten grondslag ligt aan het Impact Compass. Daarnaast reflecteert hij op de vraag hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen organisatie.

Inschrijven

De inspiratiesessie staat gepland op vrijdag 26 november van 9.30 tot 11.30 uur. Schrijf je nu alvast in en verzeker jezelf van een plekje aan de virtuele tafel. Voor deze sessie hoef je niet volledig ingevoerd te zijn in alle ins en outs van impactmanagement.

Over de impactcommunity

De landelijke impactcommunity sluit aan bij de leergang Impactmanagement van de KB, waarin bibliotheekprofessionals worden geholpen meer impactgericht te werken en te communiceren. Om deelnemers van de leergang blijvend van elkaar te laten leren, is nu een impactcommunity in het leven geroepen. Daartoe zijn ook twee communitymanagers aangesteld.