Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Infosessie aanbod HBmT voor coördinatoren

Datum: 11 oktober 2023
Tijd: 10:00 tot 11:00
Locatie : Online
Overweeg je om je als organisatie aan te sluiten bij Het Begint met Taal? Ben je al een tijdje deel van dit netwerk en wil je weer eens opgefrist worden over welke ondersteuning Het Begint met Taal je biedt? Of ben je als coördinator nieuw in je functie en wil je graag bijgepraat worden over het aanbod? Meld je dan aan voor deze infosessie over het aanbod van Het Begint met Taal.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

Tijdens deze online infosessie krijg je informatie over de achtergrond, kernpunten en visie op taalcoaching van Het Begint met Taal. Vervolgens zie je stap voor stap het aanbod van materialen, deskundigheidsbevordering, belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerkfunctie. Tot slot kun je zelf nog al je vragen stellen, zodat je (weer) helemaal bij bent hoe je het aanbod van Het Begint met Taal kunt gebruiken.

Voor wie

Deze infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten bij Het Begint met Taal zijn welkom.

Meer informatie en aanmelden

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.