Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Infosessie aanbod Het Begint met Taal

Datum: 4 juli 2024
Tijd: 11:00 tot 12:00
Locatie : Online
Overweeg je om je als organisatie aan te sluiten bij Het Begint met Taal? Ben je al een tijdje deel van dit netwerk en wil je weer eens opgefrist worden over welke ondersteuning Het Begint met Taal je biedt? Of ben je als coördinator nieuw in je functie en wil je graag bijgepraat worden over het aanbod? Meld je dan aan voor deze infosessie over het aanbod van Het Begint met Taal.
Inhoudsblok
Man en vrouw in gesprek voor een gebouw

Je krijgt informatie over de achtergrond, kernpunten en visie op taalcoaching van Het Begint met Taal. Vervolgens zie je stap voor stap het aanbod van materialen, deskundigheidsbevordering, belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerkfunctie. Tot slot kun je al je vragen stellen, zodat je (weer) helemaal bij bent hoe je het aanbod van Het Begint met Taal kunt gebruiken.

Na afloop

  • Ben je bekend met de achtergrond van Het Begint met Taal.
  • Ken je de visie van Het Begint met Taal op taalcoaching.
  • Weet je welke materialen, trainingen en e-learnings je voor jouw vrijwilligers kan inzetten.
  • Weet je wat Het Begint met Taal voor jou kan doen op het gebied van belangenbehartiging, innovatie, slim organiseren en netwerken.
  • Heb je antwoord gekregen op jouw vragen over ons aanbod.

Voor wie?

Deze openbare infosessie is voor coördinatoren van organisaties die taalcoaching geven. Ook coördinatoren die nog niet zijn aangesloten zijn welkom. 

Meer informatie en aanmelden

Klik voor meer informatie en aanmelding.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.