Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Inspiratiewebinar Media Ukkie Dagen 2022

Datum: 20 januari 2022
Tijd: 15:00 tot 16:30
Locatie :
Op 20 januari 2022 organiseren Netwerk Mediawijsheid, KB, Cubiss en het SPN kernteam 0 tot 12 (BoekStart) een inspiratiewebinar voor bibliotheken in het kader van de Media Ukkie Dagen.
Inhoudsblok

 

De Media Ukkie Dagen (25 maart t/m 1 april 2022) zijn een initiatief van Netwerk Mediawijsheid om aandacht te vragen voor de mediaopvoeding van kinderen van 0-6 jaar. Het thema dit jaar is: Swipe, stap, sprong. 

Media Ukkie Dagen 2022

Doe je mee?

Dit webinar is bedoeld voor bibliotheekmedewerkers die zich bezighouden met mediaopvoeding van 0 tot 6-jarigen. Netwerk Mediawijsheid geeft je meer uitleg over de Media Ukkie Dagen (MUD) en je krijgt veel tips hoe je hier als bibliotheek aan bij kan dragen. Drie bibliotheken leggen uit hoe zij hun activiteiten rondom de MUD vorm geven.

Daarnaast hebben we Toos van den Beuken van Bibliotheek Helmond-Peel gevraagd een presentatie te geven over meertaligheid en hoe je deze doelgroep kunt bereiken met het oog op de Media Ukkie Dagen. Na afloop ontvang je de vernieuwde actiegids voor bibliotheken. Deze gids is een leidraad voor bibliotheken om aan de slag te gaan met deze campagne en de bibliotheekrol richting de kinderopvang en ouders te realiseren.

Aanmelden

Donderdag 20 januari 2022 van 15 uur tot 16.30 uur

Meld je snel aan voor dit inspiratiewebinar. Deelnemers, ontvangen in de week van 20 januari 2022 een mail met de link naar het webinar.