Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Kenniscirkel Educatie Jouw bibliotheek, jouw baan, jouw ontwikkeling

Datum: 13 juni 2023
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie : Stichting C., Raadhuisplein 3-9, Hoofddorp
Beter worden in wat je doet. Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei, hou je de uitdaging in je baan en vergroot je je kennis en kwaliteiten. De groei die je met zelfontwikkeling doormaakt kan vervolgens zorgen voor een goed gevoel en meer voldoening. Deze kenniscirkel van Probiblio is voor onder meer specialisten Basisvaardigheden.
Inhoudsblok
Vrouw springt van bergtop naar bergtop

In deze bijeenkomst ga je via diverse werkvormen onder leiding van de inhoudelijke adviseurs van Probiblio in gesprek met collega’s van andere bibliotheken, wissel je ervaringen uit, bespreek je dilemma’s en stellingen, zodat je beter wordt in je werk. Je krijgt meer informatie en tips van landelijke specialisten op het gebied van leren & ontwikkelen die tijdens de sessies aansluiten. Waarschijnlijk sluiten we de middag af met een spetterende show over werkgeluk en bevlogenheid.

Voor wie

Deze kenniscirkel is gericht op specialisten uitvoering educatie (kinderopvang, onderwijs, digitale geletterdheid, basisvaardigheden).

Meer informatie en aanmelden

Klik voor meer informatie en aanmelding (dat kan tot 1 juni) via de website van Probiblio. 

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.