Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Leer mij ze kennen, maand van de educatieve programma's

Begin: 1 april 2021
Einde: 22 april 2021
Locatie: Online
Doe in de maand april mee met 4 donderdagmiddagen vol wervelende live-sessies en workshops en krijg een overzicht van nieuw en bestaand educatief materiaal. Zo kun je het aanbod van jouw bibliotheek tegen het licht houden en nog beter toespitsen op de behoeften van de doelgroep.
Inhoudsblok
  • Je krijgt een helder overzicht in het ruime aanbod van educatief materiaal voor basisvaardigheden.
  • Je weet beter hoe deze programma's op elkaar aansluiten.
  • Je kunt effectiever kiezen uit het aanbod voor diverse groepen kwetsbare mensen.

 

Leer mij ze kennen, animatietekening gezichten

‘Leer mij ze kennen’, maand van de educatieve programma’s

Of je nu specialist Basisvaardigheden bent, (digi)taalhuiscoördinator, bibliotheekmedewerker of vrijwilliger. Jij wilt kwetsbare burgers zo goed mogelijk helpen om hun basisvaardigheden te versterken. Hierbij helpen we je graag met ‘Leer mij ze kennen’, maand van de educatieve programma’s. 

Op 4 donderdagmiddagen zijn er online live-sessies, workshops, filmpjes, podcasts, digitale marktkramen en nog veel meer. Een maand waarin je overzicht krijgt van nieuw en bestaand educatief materiaal en de partners leert kennen. Zodat je geïnspireerd, samen met je collega’s, de educatieve programma’s van jouw bibliotheek nog beter kunt toespitsen op de behoeften van de doelgroep. 

Meedoen is leuk, leerzaam, inspirerend en gratis!

Donderdag 1, 8, 15 en 22 april

Elke donderdagmiddag is er een ander thema. Je kunt per donderdagmiddag kiezen welke sessies je volgt tussen 13:00 en 16:30.

Bekijk het programma en meld je aan.