Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Leiderschap in Lezen - Reflectie & Connectie

Datum: 18 januari 2024
Tijd: 14:30 tot 16:30
Locatie : PaRaDoX Telegraafstraat 62, 5038 BM Tilburg
Er is veel gaande in de bibliotheek- en onderwijssector: dalende leesresultaten, flinke (incidentele) financiële regelingen, de resultaten op basisvaardigheden liggen onder de loep, de rol van de lees- en mediaconsulenten is veranderende en er komt een nieuw curriculum in het onderwijs. Cubiss en BiSC organiseren daarom een serie bijeenkomsten Leiderschap in Lezen, deels fysiek, deels online. Dit is de afsluitende bijeenkomst, met netwerkborrel.
Inhoudsblok
Cubiss, logo

De bijeen­komst Leiderschap in Lezen - Reflectie & Connectie sluit de serie af. Tijd voor de goede voor­nemens voor het nieuwe jaar en reflectie. En om na te praten over de thema’s en uit te wisselen wat de bijeen­komsten hebben los­gemaakt in de eigen organisatie. En natuurlijk is er ook tijd om bij te praten tijdens de borrel! 

Voor wie

Educatie­managers van bibliotheken. 

Andere bijeenkomsten in de reeks Leiderschap in Lezen

Kosten

Voor deel­nemers uit Noord-Brabant, Limburg of Utrecht is deel­name kosteloos. Overige deel­nemers betalen 150 euro exclusie btw. 

Meer informatie en aanmelding

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de site van Cubiss.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Down­load het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.