Informatie voor het bibliotheeknetwerk

MATCH Demonstratie

Datum: 4 december 2024
Tijd: 14:00 tot 15:00
Locatie : Online
MATCH is de online tool voor het slim matchen van nieuwkomers en taalvrijwilligers. Als coördinator kun je met MATCH heel gemakkelijk registreren, koppelen, monitoren en rapporteren. Zodat je nóg beter je vrijwilligers en deelnemers kunt begeleiden en zo veel mogelijk impact bereikt met je activiteiten. Wil je kennismaken met MATCH, meld je dan nu aan voor een online demonstratie.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

In deze online demonstratie krijg je een indruk van de functionaliteiten die MATCH biedt en hoe flexibel je dit systeem aan je eigen werkwijze kunt aanpassen. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je AVG-conform deelnemers en vrijwilligers registreert, een koppeling maakt en trajecten kunt monitoren. Lees meer over MATCH.

Voor wie

Deze openbare demonstratie is bedoeld voor coördinatoren die (taal)vrijwilligers koppelen aan mensen die hun basisvaardigheden willen oefenen. MATCH is geschikt voor NT1- en NT2-deelnemers en voor 1-op-1- en groepstrajecten. MATCH is ontwikkeld als werktool voor non-formele aanbieders maar ook te gebruiken voor formeel of informeel aanbod.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.