Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Nationale IDO Dag 2023

Datum: 14 maart 2023
Vanaf de opening van de eerste 15 Informatiepunten Digitale Overheid (IDO’s) op 1 juli 2019, zijn we inmiddels gegroeid naar meer dan 650 IDO’s en is er duidelijkheid over de structurele financiering van het IDO. Een mooie mijlpaal en aanleiding voor deze IDO Dag!
Inhoudsblok
Informatiepunt Digitale Overheid, logo

Het belooft een leuke dag te worden vol interessante sessies over alle aspecten van het IDO. Met nieuws over de laatste ontwikkelingen, inspiratie en vooral veel kennisdeling met collega-bibliotheken. Denk aan onderwerpen als: je lokale netwerk bouwen en onderhouden, doelgroepen beter bereiken, privacy, contact met de gemeente, de positionering van het IDO binnen de overige dienstverlening, bemensing organiseren en nog veel meer.

Voor wie?

Deze dag is vooral voor IDO-kartrekkers en -projectleiders, teamleiders Frontoffice en specialisten Basisvaardigheden. Maar ook jouw IDO-frontoffice-medewerker, lokale netwerkpartner, beleidsmedewerker bij de gemeente of marketeer is van harte welkom.

Er kunnen zich maximaal 3 mensen per bibliotheekorganisatie aanmelden.

Meer informatie en aanmelden 

Alle informatie vind je op de site van de Nationale IDO Dag

Aanmeld-link  

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.

IDO stijlelement (footer)