Informatie voor het bibliotheeknetwerk

NT1-conferentie: NT1-deelnemers werven

Datum: 22 maart 2023
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie : Conferentiecentrum Woerden
Op 22 maart vindt in Woerden weer de jaarlijkse NT1-conferentie plaats. Het is de zesde conferentie, georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Dit keer ligt het accent op het bereiken van de NT1-deelnemers.
Inhoudsblok

Om NT1-deelnemers goed te bereiken, is samenwerking tussen organisaties essentieel. Bereikt men de deelnemer? Dan is het van belang dat deze een passend traject kan volgen én dat succesvol kan afronden. Op de conferentie worden voorbeelden gepresenteerd van die noodzakelijke samenwerking en van vruchtbare lespraktijken.

Deze conferentie is ook bedoeld en toegankelijk voor beleidsambtenaren, taalregisseurs en professionals uit de bibliotheekwereld die verantwoordelijk zijn voor basisvaardigheden. Stel dus geïnteresseerde professionals uit je netwerk op de hoogte.

Het ochtend- en het middagprogramma starten met een plenaire sessie, waarin de partners laten zien hoe zij met elkaar samenwerken om NT1-deelnemers te bereiken en ervoor te zorgen dat ze het juiste aanbod krijgen.

Na de plenaire sessies heb je zowel voor als na de middag de mogelijkheid om een workshop naar keuze te volgen.
Ook kun je er lunchen en de informatiemarkt bezoeken.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de website NT1-conferentie   

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.