Online inloop Hetinformatiepunt.nl en G!DS

Datum: 15 april 2021
Tijd: 09:30 tot 11:00
Locatie: Online sessie
Voor bibliotheken met (interesse in) een lokale versie van HetInformatiepunt.nl, voor bibliotheken die in G!DS invoeren voor de landelijke website HetInformatiepunt.nl en voor POI's is dit online inloopmoment. Deel mee in de informatie over de sociaal-educatieve kaart.
Inhoudsblok

Heb je vragen? Wil je bijvoorbeeld meer weten over een van de onderdelen of over de mogelijkheden van een lokale website? Of wilt je kennis en ervaringen delen? Meld je dan aan.

Je kunt online inlopen en hoeft niet de hele sessie aan te sluiten. Om de tijd goed in te delen vragen we je via dit formulier aan te melden en (minimaal) een van  keuzemogelijkheden te kiezen. Voorafgaand aan de bijeenkomst hoor je welk onderdeel wanneer op de agenda staat.

G!DS - logo