Online intervisie-sessie DigiVitaler

Datum: 6 september 2022
Tijd: 13:00 tot 14:00
Locatie : Online
Diverse bibliotheken zijn begonnen of willen beginnen met het lesaanbod van DigiVitaler - digitale zorg dichterbij. Deze uitvoerings- en voorbereidingservaringen brengen vragen met zich mee. Doel van de intervisie is om met collega’s deze ervaringen uit te wisselen, om zo van elkaar te leren.
Inhoudsblok
DigiVitaler, logo

Aan het eind van de intervisie heb je informatie en inspiratie om mee te nemen naar je eigen praktijk.

Je kunt je aanmelden via mail bij Chantal Venema van stichting Digisterker. Je ontvangt dan in de week voor de sessie een mail met een Zoom-link.

Er wordt een wachtlijst bijgehouden. Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet? Geef dit dan door. Dan kan iemand anders jouw plaats innemen.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.

Vorige edities

In juli vonden 2 sessies plaats. Klik ter inspiratie voor een verslag en filmpjes van de edities in juli.