Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Presentatie Trendboek voor bibliotheken

Datum: 2 november 2023
Tijd: 12:45 tot 17:00
Locatie : TivoliVredenburg in Utrecht
Op 2 november vindt de presentatie plaats van het Trendboek voor bibliotheken van trend forecaster Lidewij Edelkoort. Samen met Charlotte Grün vertelt zij welke trends zij ziet en wat die betekenen voor de functie en rol van bibliotheken en hun collectie. Na afloop van de presentatie krijgt iedere bibliotheek één uniek exemplaar van het boek cadeau, dat speciaal voor bibliotheken gemaakt is.
Inhoudsblok

De presentatie is deel van het programma van de Koersgroependag. De Koersgroependag is bedoeld voor de leden van de koersgroepen. ’s Middags bij de presentatie van het Trendboek zijn alle directeuren, mt-leden, collectiespecialisten, programmamakers van harte welkom.

Programma

  • 12.45 - 14.00 uur Lunch
  • 14.00 - 16.00 uur Gevarieerd middagprogramma met als hoofdgast Lidewij Edelkoort
    en de uitreiking van het Trendboek voor bibliotheken
  • 16.00 - 17.00 uur Borrel

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier ‘Presentatie Trendboek voor bibliotheken’. Je kunt via het formulier aangeven of je ook komt lunchen en/of borrelen. Let op: dit is het aanmeldformulier voor directeuren, mt-leden, collectiespecialisten en programmamakers die het middagdeel van de Koersgroependag willen bijwonen. Ben je lid van een Koersgroep en heb je je al aangemeld voor de Koersgroependag, dan hoef je je niet apart aan te melden. 

We houden rekening met je komst. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn,
dan waarderen we een afmelding via seher.hazinedar@kb.nl.

Locatie

TivoliVredenburg bevindt zich in het hart van de stad Utrecht, midden tussen de winkels en horecagelegenheden, pal naast Utrecht Centraal. Kom je met de auto? Maak dan gebruik van een van de zes nabijgelegen parkeergarages.