Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Stichting Lezen/SPN – Vernieuwde Monitor BoekStart in de kinderopvang

Datum: 14 april 2022
Tijd: 13:00 tot 14:00
Locatie : Webinar
Stichting Lezen/ SPN organiseert op 14 april a.s. het webinar ‘Aan de slag met de vernieuwde Monitor BoekStart in de kinderopvang’.
Inhoudsblok

Bibliotheken en kinderopvanglocaties zijn partners op het gebied van lezen en leesplezier.  Om resultaten goed te kunnen meten, is er Monitor BoekStart in de Kinderopvang. Op basis hiervan kunnen bibliotheken met kinderopvanglocaties specifieke doelen van samenwerking benoemen en gerichte activiteiten inzetten

De Monitor BoekStart heeft dit jaar een update én een nieuwe vormgeving gekregen. In dit webinar praten Gonny Apol (SPN) en Nicolien de Pater (Stichting Lezen) je bij over de veranderingen rondom het analyseren. Na afloop kun je als leesconsulent of monitorcoördinator meteen aan de slag met de resultaten. 

 

Afbeelding
Vrouw en baby met boekje

Datum en doelgroep

Het webinar vindt plaats op donderdag 14 april van 13.00 – 14.00 uur. Dit webinar is bedoeld voor leesconsulenten/educatiespecialisten van openbare bibliotheken die de monitor inzetten voor hun samenwerking met kinderopvanglocaties.

Registreren

Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina.  Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het webinar wordt aangeboden door Stichting Lezen/SPN. Bij deelname aan het webinar geef je toestemming dat we je e-mailadres mogen gebruiken om te mailen over of naar aanleiding van het webinar.