Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Symposium: Rijnbrink toen, nu en straks

Datum: 20 september 2023
Tijd: 10:30 tot 18:00
Locatie : Musis & Stadstheater Arnhem
Op woensdag 20 september vindt er in Musis & Stadstheater Arnhem het Rijnbrink symposium plaats.
Inhoudsblok

75 jaar!

2023 is een jubileumjaar voor Rijnbrink. Als eerste provinciale organisatie in Nederland gaven we het startsein voor provinciaal bibliotheekwerk. Al driekwart eeuw zetten we ons in voor sterke bibliotheken, cultuureducatie en muziekverenigingen. We zijn er trots op en zijn nog lang niet klaar…

In ons jubileumjaar laten we zien hoe we vroeger werkten, hoe we dat nu doen én hoe we als stelselpartners de uitdagingen van de toekomst aangaan. Denk bijvoorbeeld aan de invulling van de zorgplicht voor gemeenten en provincies vanaf 2024.

We gaan terug- en vooruitkijken, kennis delen en ons jubileum vieren. Dat doen we graag met jou tijdens het symposium 'Rijnbrink toen, nu en straks' op woensdag 20 september. Reserveer jij een plekje in je agenda? Dan reserveren wij een plekje voor jou in de Musis Parkzaal.

We beloven je een sprankelend symposium met bijzondere sprekers (waaronder staatssecretaris Uslu), literaire, culturele en culinaire verrassingen. Kortom: dit wil je niet missen. Graag tot dan!

Afbeelding
Logo Rijnbrink 75 jaar