Taalcoach-café, Thema: Nog te bepalen

Datum: 17 juni 2024
Tijd: 15:00 tot 16:00
Locatie : Online
Hoe kun jij je eigen organisatie nóg beter inrichten? Wissel kennis en ervaring uit met collega’s van vergelijkbare organisaties. Deze online sessie is toegankelijk voor het hele land. Meld je nu aan voor het nieuwe online taalcoachcafé. Voor én door coördinatoren.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

Tijdens het online taalcoachcafé wissel je in kleine groepjes kennis en ervaring uit met collega’s uit het werkveld rond het thema. Je kan jouw vragen delen over dit onderwerp. Samen bespreek je mogelijke oplossingen.

Het thema wordt nog bepaald. Je kunt een voorkeur doorgeven.

Wat het oplevert

• Je hebt antwoord op een vraagstuk uit je eigen organisatie.
  • Je hebt nieuwe inzichten opgedaan rondom materiaalgebruik, innovatie, werving of andere relevante onderwerpen.
  • Je kent nieuwe mensen en organisaties uit het eigen werkveld.

Voor wie

Dit webinar is voor taalcoaches die taalcoaching (gaan) geven aan groepjes anderstaligen, van bibliotheken die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.