Train-de-trainer Intervisie voor IDO-coördinatoren

Datum: 13 maart 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie : Probiblio, Spicalaan 55, Hoofddorp
Ervaar het effect van professioneel begeleide intervisie en leer hoe jij dit praktisch kunt toepassen met jouw IDO-team. Intervisie is een collegiale en effectieve methode voor de borging van het IDO in jouw bibliotheek. Kennis beklijft beter, medewerkers worden professioneler en het team wordt sterker.
Inhoudsblok
Mensen in gesprek rond een werktafel

Tijdens deze interactieve training ervaar jij hoe intervisie in de praktijk werkt. Je leert van andere IDO-coördinatoren en jij helpt hen vanuit jouw ervaring. Ook leer je de basisbeginselen van een prettige intervisiemethode en de do’s & dont’s van een strakke begeleiding. Je gaat vol inspiratie, tips en een handig plan van aanpak weer naar huis.

IDO-coördinatoren en -kartrekkers.

Deelnemers uit Noord- en Zuid-Holland kunnen kosteloos inschrijven.
Overige deelnemers betalen € 37,50.

Meer informatie en aamelding

Klik voor informatie en aanmelding op de website van Probiblio.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.