Training digitaal burgerschap: publiek van de toekomst

Datum: 6 februari 2024
Tijd: 13:30 tot 16:00
Op dinsdag 6 februari kun je in Utrecht een training over digitaal burgerschap bijwonen. Het onderwerp is deze keer de toekomst. Bibliotheken die daar over nadenken, zien eerder wat de uitdagingen en kansen zijn van nieuwe digitale ontwikkelingen. Ze weten ook beter welke strategieën ze kunnen inzetten om de risico’s hiervan te vermijden. En: om de kansen te benutten...
Inhoudsblok

De training wordt verzorgd door de DEN Academie en sluit aan bij het programma digitaal burgerschap. Maar ook als jouw bibliotheek daar nog niet aan meedoet, is de training goed te volgen. Ontdek het volledige programma van de training.

Contact

Wil je meer weten over de training? Neem dan contact op met Hedi Egelmeers, projectmanager digitaal burgerschap. De workshop is onderdeel van de kennisdelingsdag voor programmeer- en proeftuinbibliotheken. Behoor je tot die groep? Dan hoef je je niet apart aan te melden.

Digitaal Burgerschap