Waarom wil je werken bij werkgever X

Datum: 19 mei 2022
Tijd: 10:00 tot 11:30
Locatie: Online
In de bijeenkomst vinden mensen die (ander) werk zoeken bij elkaar begrip, steun en praktische tips. En ze (her)ontdekken de dienstverlening van hun bibliotheek. Als begeleider kun je inspiratie opdoen om (weer) te starten met fysieke Walk&Talk-bijeenkomsten.
Inhoudsblok
De Levende Sollicitatiegids, logo

In 2022 biedt De Levende Sollicitatiegids  een landelijke versie van Walk&Talk Online. Deze vormt een aanvulling op het programma Samen solliciteren met Walk&Talk

Dit is een van de 8 landelijkeWalk&Talk Online-bijeenkomsten die De Levende Sollicitatiegids dit jaar organiseert. Ze hebben elk een ander thema.

• Debbie Heijne begeleidt de bijeenkomsten.
  • Elke bijeenkomst biedt plaats aan 100 deelnemers: werkzoekenden, iedereen die (ander) werk zoekt. En natuurlijk ben je zelf ook van harte welkom.

Aanmelden kan via https://www.levendesollicitatiegids.nl/walkentalk.