Webinar Data Detox Kit voor jeugd en jongeren

Datum: 4 februari 2021
Tijd: 09:30 tot 11:30
Locatie: Online webinar
Op donderdag 4 februari 2021 organiseert de KB samen met Fers een webinar over de Data Detox Kit voor jeugd en jongeren. Het webinar is bedoeld voor lees- en mediaconsulenten, adviseurs digitale geletterdheid en andere geïnteresseerden.
Inhoudsblok

Tijdens deze webinar introduceren Jeroen de Boer (adviseur innovatie) en Jillian Kloosterman (adviseur educatie) de Data Detox Kit voor jeugd en jongeren. Aan de hand van de onderwerpen digitale privacy, digitale veiligheid, digitale gezondheid en desinformatie nemen zij jullie stap voor stap mee door de inhoud. Jeroen en Jillian staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden over het gebruik van Data Detox Kit en hoe je dit materiaal in kunt zetten op scholen en bibliotheken.

webinar Data Detox
Body

Deelnemen

Donderdag 4 februari, 9.30 tot 11.30 uur

Je kunt je registreren voor deelname aan dit webinar. Deelname is gratis. Na registratie ontvang je in de week van 4 februari een uitnodiging met link in je agenda.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.