Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Webinar Gemeentelijke Gezinsaanpak Geletterdheid

Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 13:30 tot 14:30
Locatie : Online
Je ziet hoe gemeenten worden voorbereid op hun regierol voor de aanpak van laaggeletterdheid, vanaf eind 2024. En hoe belangrijk de bibliotheken daarbij zijn.
Inhoudsblok
Cubiss, logo

Dat gemeenten deze rol pakken is belangrijk: de gezinsaanpak vraagt om een goed aangestuurde netwerksamenwerking van de lokale partners.

Met een presentatie van het project Gemeentelijke Gezinsaanpak Geletterdheid laat projectleider Boudewijn van de Lecq zien hoe gemeenten worden voorbereid op hun regierol en hoe belangrijk de bibliotheken daarbij zijn. Hierbij komen de fasen van het project aan de orde en wordt er stilgestaan bij de pilotgemeenten.

Voor wie

Deze bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor bibliotheekdirectie en -managers en beleidsmakers uit Noord-Brabant, Limburg en Utrecht, en hun gesprekspartners bij de gemeente. Ook collega's uit andere provincies kunnen zich aanmelden.

Aanmelden

Klik voor meer informatie en om je aan te melden.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.