Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Webinar Interculturele competenties

Datum: 16 januari 2024
Tijd: 19:30 tot 20:30
Locatie : Online
Nieuwkomers die de Nederlandse taal leren, hebben hun eigen culturele achtergrond en communicatiestijl; die heb jijzelf trouwens ook. Wil je uitleg over waarom er culturele misverstanden kunnen ontstaan en hoe je hiermee het beste kunt omgaan? Volg dan dit webinar.
Inhoudsblok
Het Begint met Taal, logo

Je krijgt informatie en opdrachten rondom cultuur en interculturele communicatie die handig zijn voor tijdens je taalcoaching. Hierdoor word je je meer bewust van interculturele competenties, culturele verschillen en de invloed daarvan op je oefenpraktijk.

Voor wie?

Het webinar is voor taalvrijwilligers die meer willen weten over interculturele competenties, hoe je waardevolle en waardevrije gesprekken kunt voeren en hiervoor handvatten willen krijgen. Je reflecteert hierbij ook op je eigen aanpak.

Dit webinar is bedoeld voor deelnemers van organisaties die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.