Webinar Toolkit gezondheid en (digitale) zorg

Datum: 15 december 2022
Tijd: 10:30 tot 12:00
Locatie : Online via Teams
Op donderdagmorgen 15 december lanceren we in dit webinar een nieuwe toolkit rond gezondheidsvaardigheden. Wil je uitleg over de inhoud en het gebruik ervan? Meld je dan nu aan of klik op de deelname-link.
Inhoudsblok
Vrouwelijke arts met stethoscoop aan bureau

Gebruik de deelname-link

De bibliotheek voert een tweesporenbeleid in de aanpak gezondheidsvaardigheden:

• Enerzijds gaat het over de digitale vaardigheden die nodig zijn om gebruik te kunnen maken van eHealth en het digitale zorgsysteem.
  • Anderzijds gaat het over de vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit van leven en de zelfregie op een gezonde levensstijl goed te kunnen interpreteren en te implementeren. Dus de preventieve en positieve gezondheidsaanpak.

Toolkit

Het projectteam Gezondheidsvaardigheden heeft een toolkit Gezondheid en (digitale) zorg ontwikkeld vanuit dit tweesporenbeleid. De toolkit heeft de vorm van een padlet. Hierin vind je:

• een uitgebreid kennisdossier over het thema
  • tips
  • good practices
  • input voor programmering en educatieve content op het gebied van
    1. kennis en informatie
    2. persoonlijke ontwikkeling
    3. ontmoeting en debat
  • praktische informatie over de uitvoering, zoals formats van projectplannen en begrotingen

Aanmelden

Je volgt de sessie via Teams. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan bibliotheekstelsel@kb.nl. Vermeld hierin 'Webinar Gezondheid 15 december' en je naam. Je ontvangt dan een bevestiging en een uitnodiging voor Outlook met de deelname-link.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.

De sessie wordt opgenomen zodat die later terug te kijken is. Als je niet in beeld wilt, kun je je camera uitzetten