Webinar van VOB en SPN ter voorbereiding op tweede ronde SPUK-regeling

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 15:00 tot 16:30
Op dinsdag 10 oktober van 15.00 tot 16.30 uur organiseren SPN en VOB een gezamenlijk webinar ter voorbereiding op de tweede ronde van regeling Eenmalige specifieke uitkeringen lokale bibliotheekvoorzieningen 2023-2024 (SPUK).
Inhoudsblok

Puntjes op de i voor de tweede ronde SPUK

Van 15 november tot en met 15 december 2023 staat de tweede aanvraagronde van de SPUK- regeling voor bibliotheken gepland. Ligt in jouw gemeente de aanvraag al klaar? Ben je bezig met de puntjes op de i? Of zoek je nog naar de juiste invulling?
Tijdens het webinar nemen we jullie, gemeenten en bibliotheken, mee in de lessen die we geleerd hebben uit de eerste ronde en beantwoorden we allerhande vragen om ook de tweede ronde tot een groot succes te maken.

Break-out rooms

Na een plenair gedeelte is er volop ruimte om met de POI's de diepte in te duiken in break-out rooms. De break-out sessies zijn vooral bedoeld om in een kleiner, lokaal gezelschap ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Hulp nodig op een bepaald onderdeel of het gehele traject? De POI’s vertellen graag waar ze jullie bij kunnen ondersteunen. Vragen kunnen ook vooraf worden toegezonden aan de POI-adviseurs.

Aanmelden

Meld je aan via deze link. Je krijgt uiterlijk twee dagen van tevoren een bevestiging met de link naar het webinar.

Ben je niet in de gelegenheid om aan te sluiten? Dit webinar wordt opgenomen. Je kunt het later terugkijken op het YouTube kanaal van de VOB