Workshop Intervisie: haal meer uit jouw IDO!

Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 09:30 tot 12:30
Locatie : Bibliotheek Rotterdam
Als IDO-kartrekker loop je soms tegen uitdagingen aan die je graag met collega-kartrekkers van andere bibliotheken wilt uitdiepen of oplossen. Want samen is dat vaak leuker en effectiever! Dat kan tijdens 1 van de 2 IDO-intervisieworkshops die Probiblio organiseert.
Inhoudsblok
Vrouw aan laptop krijgt hulp van twee vrouwen

Onder leiding van professionele intervisiebegeleiders pak je gestructureerd een veel voorkomende praktijkcase bij de kop. Ook leer je van alles over de intervisiemethodiek, zodat je die zelf kunt toepassen: wanneer kun je deze methodiek inzetten, wanneer beter niet en hoe pak je dat aan.
Deze bijeenkomst valt binnen het project Digitale inclusie.

• Welkom en inleiding
  • Toelichting op de intervisiemethodiek
  • Opsplitsen in 2 groepen
  • Per groep 1 herkenbare praktijkcasus kiezen en bespreken
  • Met de hele groep: nabespreken en vooruitblikken
  • Afsluiten

Data

De workshops vinden plaats op 5 oktober en 10 november. Kies de datum die jou uitkomt.

Meer informatie en aanmelding

IDO-kartrekkers van bibliotheekorganisatie in Noord- en Zuid-Holland krijgen voorrang.
Daarna is er eventueel plaats voor kartrekkers buiten dit werkgebied. Zij betalen € 36,00.

Kijk op de website van Probiblio en meld je aan.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.