#WvdM23 Webinar voor marketing / communicatiemedewerkers

Datum: 27 juni 2023
Tijd: 13:00 tot 13:30
Op 27 juni a.s. organiseren de KB en Mediasmarties speciaal voor bibliotheekmedewerkers die zich bezig houden met de marketing en communicatie rondom de WvdM een webinar. We werken graag met jou samen om zoveel mogelijk ouders te bereiken en de Week van de Mediawijsheid onder de aandacht te brengen.
Inhoudsblok

Tijdens dit (interactieve) webinar praten we je vast bij over de plannen voor de Week van de Mediawijsheid, de planning in aanloop naar het webinar en hoe je als bibliotheek kunt aanhaken en ouders kunt bereiken. Daarbij is er de gelegenheid om vragen te stellen en stellen we jouw input ook op prijs.

Hou jij je bezig met de Week van de Mediawijsheid, maar niet met de promotie ervan? Attendeer je marketing/communicatie-collega op dit webinar!

Meld je aan voor 27 juni a.s. van 13 uur tot 13.30 uur via de volgende link: