Kennisdeling & expertise
Logo
Afbeelding

Bibliotheek Campus

Bibliotheek Campus biedt een digitaal leerportaal voor en door de bibliotheekbranche, met e-learning, klassikale opleidingen, workshops en trainingen.
Inhoudsblokken

Bibliotheken dragen meer en meer bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Het succes van deze belangrijke maatschappelijke rol van de bibliotheken valt of staat met goede medewerkers én vrijwilligers die zich blijven ontwikkelen.

Om dit te ondersteunen, biedt Bibliotheek Campus een digitaal leerportaal voor en door de branche met ontwikkelprogramma’s die de nieuwe ontwikkelingen in de bibliotheken ondersteunen.

Het aanbod omvat onder andere bijeenkomsten, e-learnings, in-company trainingen, opleidingen met open inschrijving, workshops en webinars. Sommige activiteiten zijn gratis, andere tegen betaling. Via filters kun je zoeken op type aanbod, doelgroep, thema, locatie en aanbieder.

Bibliotheek Campus is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek (KB) en stichting SPN en bevat niet alleen aanbod van Bibliotheek Campus zelf, maar ook van POI’s, de KB en andere opleidingsaanbieders.

Meer informatie

In de groep Bibliotheek Campus op Biebtobieb vind je updates over nieuw aanbod op Bibliotheek Campus en achtergrondinformatie.