Lezen & leesbevordering volwassenen
Logo
Afbeelding
Logo Online bibliotheek

LuisterBieb

De LuisterBieb-app is vanaf 8 september 2020 opgeheven. De ruim 3.500 luisterboeken zijn nu samen met de e-books van de bibliotheek te vinden in één nieuwe app: de online Bibliotheek-app. Er zijn luisterboeken voor kinderen, jeugd en volwassenen. Van bestsellers van bekende auteurs tot klassieke titels, gedichten, cabaret, hoorcolleges en talencursussen.
Inhoudsblokken

Ruim 3.500 luisterboeken

Body

Momenteel bevat de online Bibliotheek-app meer dan 3.500 luisterboeken. Op  online bibliotheek vind je een actueel overzicht.

De nieuwe online Bibliotheek-app

In de nieuwe online Bibliotheek-app kunnen bibliotheekleden in één app zowel e-books als luisterboeken lenen, lezen en luisteren. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Niet-ingelogde gebruikers van de LuisterBieb, die dus alleen de gratis titels luisterden, moeten digitaal of lokaal lid worden van de Bibliotheek om in de nieuwe app luisterboeken te kunnen lenen.

Op de hoogte blijven?

Ga voor het laatste nieuws naar de groep Online bibliotheek op MetdeKB (inlog vereist).

MetdeKB is alleen toegankelijk voor medewerkers van openbare bibliotheken, provinciale ondersteuningsinstellingen en de VOB. Heb je nog geen inlog? Dan kun je die aanvragen via metdekb@kb.nl.