Aangifteperiode 2021

10 maart 2021
De aangifteperiode van de Belastingdienst 2021 is gestart. Fysieke hulp in de bibliotheek is zeer beperkt mogelijk. Daarom is het extra belangrijk om je alternatieve aanbod in G!DS in te voeren. In april volgt een online en social campagne, tenzij er te weinig hulp georganiseerd kan worden. De online campagne start alleen als de bibliotheken weer open mogen en fysieke dienstverlening (op afspraak) mogelijk is.

Alternatieven kunnen zijn: hulp per telefoon en via internet. In sommige veiligheidsregio's is het mogelijk om afspraken te maken over 1-op-1 hulp op afspraak. We attenderen je graag nogmaals op het inspiratiemagazine waarmee je toch hulp kunt organiseren.

Omdat de belastingkantoren ook gesloten zijn, is ook daar baliehulp niet mogelijk. De BelastingTelefoon verwijst graag door naar alternatieven in de bibliotheek.

Bibliotheekmedewerker helpt jonge man

Voer dus alle mogelijkheden die je kunt bieden zo compleet mogelijk in, in G!DS. Denk aan minimaal een contactpersoon bij de bibliotheek. Zo kunnen mensen in ieder geval vragen stellen en informeren naar de mogelijkheden.