Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Beoordeel programma's in Trefpunt leermiddelen

Nieuwsbericht
Vergelijken
8 september 2022
Bekend is dat bibliotheken graag ervaringen horen van collega-bibliotheken. Welke programma's gebruiken zij voor eindgebruikers, waarom en hoe doen ze dat? Het Trefpunt leermiddelen biedt hiervoor mogelijkheden. Benut ze!
Inhoudsblokken
Beoordeling van leermiddel, schermafbeelding

Sterren en reviews

Er is een makkelijke manier om jouw waardering te geven: met de optie Beoordelen. Hiermee kun je sterren toekennen aan 4 facetten: voor het gebruiksgemak, de duidelijkheid van de inhoud, de actualiteit en of het leermiddel aansluit bij de doelgroep.
Daarnaast kun je een review schrijven, waarin je bijvoorbeeld aangeeft waarom je het leermiddel gebruikt, hoe je het inzet en voor welke groep.

Uiteraard kan dit met álle leermiddelen in het Trefpunt. Dat zijn er inmiddels ruim 200! Door te filteren op onder meer domein, niveaus, soort en aanbieder, vind je relevant aanbod voor jouw doelgroepen. Zowel voor gebruik in groepjes als voor zelfstudie, ook online. Betaald en gratis.

We nodigen je van harte uit om je mening te geven! Met jouw beoordeling help je collega's om ook geschikte leermiddelen te vinden voor specifieke personen, groepen of situaties. En omgekeerd profiteer jij van de praktijkervaring van anderen!