Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Bètaversie nieuwe online Bibliotheek-app nu te downloaden

Nieuwsbericht
Vergelijken
21 juli 2020
In september gaat de nieuwe online Bibliotheek-app live. Deze vervangt de aparte e-booksapp en LuisterBieb. Nu al kun je de bètaversie downloaden in de Apple App Store (iOS) en Google Play Store (Android) en gebruiken.
Inhoudsblokken
Afbeelding
Illustratie van hoe de online Bibliotheek-app eruit ziet op een mobiele telefoon

Probeer de nieuwe online Bibliotheek-app uit

In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken. De lees- en luisterervaring van een e-book of luisterboek is verbeterd. Je kunt in de app direct titels vinden, lenen en lezen of luisteren. 

We vragen alle bibliotheekcollega’s in het land om de bètaversie van de app alvast te proberen. De oude e-booksapp en LuisterBieb-app werken uiteraard ook nog.  

In de komende weken mailen we gefaseerd de huidige gebruikers van de online Bibliotheek-apps over de nieuwe app. Zo zorgen we ervoor dat ze geleidelijk overgaan naar de nieuwe app. Bibliotheken hoeven leden dus niet zelf actief te benaderen. Als alles goed gaat voor de gebruikers, gaan in september de nieuwe online Bibliotheek-app én het volledig nieuwe platform achter de online Bibliotheek officieel live. Later die maand zetten we de oude apps uit. 

Alle informatie over de nieuwe online Bibliotheek-app staat in de groep online Bibliotheek op MetdeKB. Gebruikers vinden informatie over de nieuwe app op onze website.  

Veel leesplezier in de nieuwe bèta-app!

Downloads