Campagne Informatiepunt Digitale Overheid

9 september 2020
De Informatiepunten Digitale Overheid (IDO's) komen begin volgend jaar vol in de schijnwerpers. Vanaf februari gaat de landelijke campagne lopen. Dat is niet alleen interessant voor bibliotheken die al een IDO hebben, maar ook voor bibliotheken die hier binnenkort mee starten. Hoort jouw bibliotheek tot de tweede groep? Stem dan de opening af op de planning van de campagne.
Body

De voorbereidingen voor de landelijke tv-campagne zijn in volle gang. Op 17 september vinden de opnamen plaats in de bibliotheek in Den Helder. Je kunt in november beschikken over de filmpjes en foto’s.

De landelijke tv- en online campagne start in februari 2021. Volgens de planning is dan in 80 procent van de bibliotheken een IDO geopend. Deze nagenoeg landelijke dekking is belangrijk om onze belofte waar te maken: mensen kunnen in de meeste bibliotheken terecht met vragen over de digitale overheid.
Dus is de planning van jouw bibliotheek om in 2021 een IDO te openen? Doe dit dan bij voorkeur in januari. Dan profiteer je van de landelijke exposure.