Cursussen SeniorWeb eind januari 2022 live

Vergelijken
7 december 2021
Eerder berichtten we dat de cursussen van SeniorWeb eind dit jaar live zouden staan. Helaas blijkt dat niet haalbaar. We mikken nu op eind januari.

Het gaat om cursussen rond digitale vaardigheden die mensen in de bibliotheek of thuis online kunnen volgen. Ze vormen een aanvulling op onder meer Klik & Tik en Digisterker - werken met de e-overheid.

Beschikbaarheid

De informatie over de cursussen en de cursussen zelf worden aangeboden via een speciale website van SeniorWeb en bibliotheken. De KB en SeniorWeb werken hard aan de ontwikkeling. We verwachten deze pagina's nu dus eind januari 2022 live te zetten.

Ook komen er ondersteunende promotiematerialen die je in jouw bibliotheek kunt gebruiken.

Lees het eerdere bericht voor meer informatie over de cursussen. De exacte datum van de livegang wordt gedeeld in de nieuwsbrief van januari.