Digivaardig podcast: Maaike Toonen

Vergelijken
16 december 2021
Wat kan de zorg leren van de bibliotheek? In deze podcast gaat Suzanne Verheijden in gesprek met Maaike Toonen.
Maaike Toonen, portretfoto

Maaike vertelt over het landelijke programma Bibliotheek en basisvaardigheden dat bibliotheken faciliteert met het opzetten van  dienstverleningsconcepten voor diverse kwetsbare groepen in de samenleving. Het project Digitale Inclusie, ondersteuning voor kwetsbare burgers, een samenwerkingsproject van de KB, Manifestgroep, BZK en de bibliotheken, vormt een belangrijk onderdeel van het hele programma. Een van de pijlers van dit project is om burgers digivaardig te maken zodat zij zelfstandig met de (digitale) overheid kunnen omgaan.

Kleine aanvulling: inmiddels zijn er per december 2021 ruim 18.000 vragen gesteld bij de informatiepunten!

Beluister de podcast met Maaike Toonen.

Deze podcast is onderdeel van de serie podcasts Iedereen Digivaardig, digivaardig in de zorg.