Donorregistratie: nieuwe regio's ontvangen brieven

6 november 2020
In november wordt in 4 nieuwe regio’s de eerste brief verstuurd en valt in Noord-Holland de herinneringsbrief op de mat. Ook de campagne loopt door. Je kunt dus vragen verwachten.

Inwoners van Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant ontvangen deze maand de eerste brief rond donorregistratie conform het verzendschema. Voorzover zij nog geen keus hebben geregistreerd uiteraard. Noord-Hollanders die op de eerste brief niet hebben gereageerd, ontvangen de herinneringsbrief.

Body

Vragen kunnen dus vooral in deze regio's binnenkomen bij de bibliotheek, fysiek, telefonisch of online - afhankelijk van de coronamaatregelen.

Wil je zelf deze dienstverlening van de bibliotheek onder de aandacht brengen, dan kun je promotiematerialen in de bibliotheekhuisstijl (na)bestellen via de marketingtoolkit.

Voor informatiemateriaal van het ministerie van VWS kun je terecht bij de bestelportal.