Dossier Basisvaardigheden in 1,5-meter-samenleving

9 september 2020
In coronatijd zijn er ontzettend veel ideeën, initiatieven én uitdagingen gedeeld rond basisvaardighedenprogrammering. Hoe organiseer je een offline activiteit volgens de actuele coronarichtlijnen? POI's en SPN ontwikkelden gezamenlijk een dossier met suggesties.

Gelijktijdig met het heropenen van bibliotheken ontstond de vraag: hoe kun je offline activiteiten rond basisvaardigheden weer opstarten, maar dan volgens de actuele coronarichtlijnen? Alle suggesties rondom dit thema en ervaringen over wat werkt en waar bibliotheken tegenaan lopen, zijn verzameld in het Dossier programmering Bibliotheek en Basisvaardigheden - offline activiteiten met inachtneming van 1,5 meter afstand. Doe er je voordeel mee!

boekenkasten in bibliotheek

Aanvullingen welkom

Body

Omdat deze zoektocht zich voortzet en het dossier vast nog niet compleet is, ontvangen we graag jouw ervaringen en ideeën, zodat we ook die kunnen delen met bibliotheekcollega’s.
Heb je toevoegingen? Mail die dan naar Floor Banning van ProBiblio, zie Contact.